Koop Lak, Latex en Wetlook Kleding, Maar Onthoud: Stijl Is Onmiskenbaar!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Garantie
Bij Party Kleding streven we naar de hoogste kwaliteit en streven ernaar om onze producten in topconditie aan u te leveren. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er zich andere problemen voordoen waarvoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Conform de wettelijke bepalingen dient u binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging van het betreffende artikel.

Klachten
Indien u onverhoopt niet tevreden bent of een klacht heeft over een product of onze dienstverlening, raden we u aan om dit eerst bij ons kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar info@lakkleding.net.

Vanaf 15 februari 2016 hebben consumenten in de EU ook de mogelijkheid om klachten online in te dienen via het ODR-platform (Online Dispute Resolution) van de Europese Commissie. U kunt het ODR-platform vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als uw klacht nog niet elders in behandeling is, staat het u vrij om uw klacht via dit platform in te dienen.

Contact

Whatsapp: 06-21973542
Telefoon: 06-21973542
E-mail: info@lakkleding.net

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Koolhaaspark
3864 PW Nijkerk

Waarom lak kleding?

  •  Gratis levering boven € 75,-
  •  Een discrete levering
  •  Niet goed, Geld terug
  •  Unieke kleding
  •  Plus size kleding
  •  Prijzen zijn inclusief BTW

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Copyright © 2011 - 2024 - Lak kleding onderdeel van SVPweb