Levering

Levering

De standaard verzendkosten zijn € 6,95 voor alle landen in Europa. Bij een orderbedrag onder de € 75,00 (GRATIS vanaf een order bedrag boven de € 75,00).

 

We proberen de lak items zo snel mogelijk te leveren. De levertijd kunt u terugvinden bij het artikel. Houdt u er rekening mee dat de zaterdag en zondag geen werkdag is. Wij houden u uitvoerig op de hoogte van de voortgang van de order. Al onze zendingen hebben een track en trace, waardoor we u kunnen aangeven wanneer het pakket afgeleverd gaat worden. Ook verzenden wij onze items in een discrete doos (afzender is SVPweb, waar lak kleding een onderdeel van is)

 

Let op, er kunnen geen wijzigingen gemaakt worden in het afleveradres zodra de order door u is geplaatst.

 

Afhalen zonder zorgen
Naast het afleveren door PostNl willen wij u nu ook de mogelijkheid bieden om de bestelling op een Kialapunt te laten afleveren. Een Kialapunt, afhalen zonder zorgen, de bestelling wordt geleverd in een supermarkt, benzinesations, wasstraat, sigarenwinkel etc van uw keuze. Er is altijd een Kiala Punt bij u in de buurt.

 

U hoeft zich geen zorgen maken over het tijdstip van leveren van uw bestelling en u wilt uw dag niet indelen in functie van de thuislevering van uw pakketten. Met Kiala hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten. U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt!

 

Bezoek de website van Kiala voor de voordelen en de Kialapunten bij u in de buurt te vinden Kiala.nl

 

Geef bij de afronding van uw aan bestelling dat u uw order op een ander afleveradres geleverd wilt zien door “ship to a different address” aan te vinken. Hier geeft u het Kialapunt aan waar u uw pakket geleverd wilt hebben.